Logo van Multi Protect Nederland

VLOERCOATING

Coatingvloeren en gietvloeren aanbrengen is een specialiteit die Multi Protect Nederland dagelijks uitvoert. Afhankelijk van diverse criteria wordt het toe te passen coating systeem vastgesteld. Hierbij is onder andere belangrijk of het om een binnen of buiten vloer gaat, aan welke belastbaarheid de vloer moet voldoen, voorwaarden met betrekking tot antislip/stroefheid, etc. Tevens is er de keuze uit zeer snel uithardende systemen welke na een half uur beloopbaar zijn tot traag uithardende systemen die na enkele dagen weer belastbaar zijn.

Voorafgaand aan de applicatie wordt eerst de ondergrond kritisch beoordeeld mede omdat dit het belangrijkste component is voor het garanderen van het gewenste eindresultaat. De voorbehandelingen, zoals stofarm straalwerk, schuurwerk, afschotherstel, vloerreparaties, aanbrengen van dilatatievoegen etc etc, komen aan bod tijdens de beoordeling van de ondergrond en zal met u worden beproken.

Na het uitvoeren van deze voorbereidende werkzaamheden wordt het gekozen vloersysteem aangebracht. Uiteraard geheel volgens voorschriften van de betreffende kunststof-leverancier. De kunststofvloeren kunnen als coating, gietvloer en als troffelvloer worden aangebracht op de hiervoor geschikte onderlagen.

Kunststof vloeren kunnen glanzend, mat of antislip (stroef) worden afgewerkt, waarbij een scala van kleuren (met of zonder vlokken of cementlook) mogelijk is en worden veelal toegepast op bestaande of nieuwe betonvloeren in werkplaatsen en bedrijven, winkels, (parkeer)garages, op balkons en galerijen, speelterreinen en als buitenvloeren op asfalt, zoals rotondes, zebra's, pijlen, markeringen en suggestiestroken etc.

ANTISLIPVLOER GALERIJEN VVE DORDRECHT

Een seniorencomplex met een gladde galerijvloer is niet erg handig zou je zeggen. Alhoewel de hulpdiensten de weg naar dit complex wel goed weten wil je graag voorkomen dat ze er naar toe moeten toch? En dat kan door de galerijen weer voldoende stroef te maken middels het aanbrengen van een coatingsysteem. De toplaag van dit coatingsysteem is ruw gemaakt door de korrel instrooilaag. Zelfs bij regen en waterbelasting blijft de galerij voldoende antislip. De vastgoedbeheerder en de bewoners zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

LOCATIE

Dordrecht

DATUM

22 september 2017

OPDRACHTGEVER

Verwey Vastgoed

TOEGEPASTE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Afdichting Antislip Triflex Vloercoating
Ontwerp en realisatie van deze website door: Bandwerk internet- en reclamebureau