Logo van Multi Protect Nederland

TRIFLEX

Erkend Triflex applicateur van de volgende Triflex balkon-, galerij-, hellingbaan-, parkeergarage en daksystemen:

Triflex BCS systeem
- Triflex BAS systeem
- Triflex BFS systeem
- Triflex BTS-P systeem
- Triflex BIS systeem
- Triflex DCS systeem
- Triflex DCS-C systeem
- Triflex CPS systeem
- Triflex CPS-C systeem
- Triflex DFS systeem / Triflex ProDeck systeem
- Triflex DFS-R systeem / Triflex ProDeck, variant 3 systeem 
- Triflex PDS systeem / Triflex ProPark systeem
- Triflex PDS-R systeem / Triflex ProPark, variant 3 systeem
- Triflex ACS systeem
- Triflex ProJoint systeem
- Triflex Protect systeem

Voor productinfo: www.triflex.nl

Triflex verwerker is Multi Protect Nederland al ruim 20 jaar. In die tijd hebben wij al vele projecten met de Triflex kunstharsen gerealiseerd. In verband met de hoge eisen en bijzondere toepassingen van deze voor vele doeleinden toe te passen Triflex producten hebben wij eigen en hiervoor opgeleid personeel in dienst. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een correcte uitvoering, een perfect resultaat en tevens de mogelijkheid om bij enkele Triflex systemen een 10 jaar garantie aan te bieden.

Triflex PMMA is een sneluithardend, flexibel blijvend, hoogwaardig kunsthars en geschikt voor bijna alle ondergronden. Met deze kunsthars kan, indien gewenst en/of noodzakelijk, een duurzame afdichting worden gemaakt en van toplagen in antislip of glad, alsook in diverse kleurschakeringen worden voorzien. Overlast tijdens uitvoering blijft door de snelle uitharding tot een minimum beperkt. Loopvoorzieningen aanbrengen tijdens uitvoering zijn mede hierdoor meestal overbodig.

ANTISLIPVLOER GALERIJEN VVE DORDRECHT

Een seniorencomplex met een gladde galerijvloer is niet erg handig zou je zeggen. Alhoewel de hulpdiensten de weg naar dit complex wel goed weten wil je graag voorkomen dat ze er naar toe moeten toch? En dat kan door de galerijen weer voldoende stroef te maken middels het aanbrengen van een coatingsysteem. De toplaag van dit coatingsysteem is ruw gemaakt door de korrel instrooilaag. Zelfs bij regen en waterbelasting blijft de galerij voldoende antislip. De vastgoedbeheerder en de bewoners zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

LOCATIE

Dordrecht

DATUM

22 september 2017

OPDRACHTGEVER

Verwey Vastgoed

TOEGEPASTE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Afdichting Antislip Triflex Vloercoating
Ontwerp en realisatie van deze website door: Bandwerk internet- en reclamebureau