Logo van Multi Protect Nederland

BETONREPARATIE

Betonschade of betonrot, zoals het in de volksmond wordt genoemd, is funest voor de constructie. Indien er niets aan wordt gedaan zal de schade alleen maar toenemen en de kans op ongelukken vergroten. Betonherstel is vaak vrij eenvoudig en snel uit te voeren.

Om vast te stellen waar, hoe en welke betonreparatie er noodzakelijk is, vind er vooraf een inspectie plaats door Multi Protect Nederland om vervolgens een passende offerte/advies op te stellen betreffende de toe te passen producten en de hierbij behorende uitvoering.

Betonherstel kan op diverse manieren worden uitgevoerd, onder andere door middel van handmatige reparaties, injectiewerk en/of betonspuitwerk. Als basismaterialen worden PCC-mortels (mortels op basis van cement) toegepast. Daarnaast wordt, indien nodig, gewerkt met ECC-mortels (mortel op basis van kunsthars). Voor een duurzame afdichting en bescherming kan na reparatie een coating worden aangebracht.                 

Deze reparaties worden volgens de laatste CUR-aanbevelingen uitgevoerd,overeenkomstig de voorschriften en adviezen van de betreffende materialenleveranciers.

WASPLAATS AFDICHTING VEENENDAAL

Het herstellen van de afdichting wasplaats bij de gemeente Veenendaal was iets dat moest grondig moest gebeuren. Niet alleen de afdichting maar ook de betonnen vloer diende te worden gerepareerd. Door toepassing van hiervoor geschikte materialen konden we dit in de koude periode toch uitvoeren. Bovendien was de vloer weer snel beschikbaar voor gebruik. Zoals u ziet kunt u ook voor deze klussen bij Multi Protect Nederland terecht.

LOCATIE

Veenendaal

DATUM

12 december 2016

OPDRACHTGEVER

Wasplaats afdichting

TOEGEPASTE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Afdichting Antislip Betonreparatie Vloercoating
Ontwerp en realisatie van deze website door: Bandwerk internet- en reclamebureau