Logo van Multi Protect Nederland

BETONREPARATIE

Betonschade of betonrot, zoals het in de volksmond wordt genoemd, is funest voor de constructie. Indien er niets aan wordt gedaan zal de schade alleen maar toenemen en de kans op ongelukken vergroten. Betonherstel is vaak vrij eenvoudig en snel uit te voeren.

Om vast te stellen waar, hoe en welke betonreparatie er noodzakelijk is, vind er vooraf een inspectie plaats door Multi Protect Nederland om vervolgens een passende offerte/advies op te stellen betreffende de toe te passen producten en de hierbij behorende uitvoering.

Betonherstel kan op diverse manieren worden uitgevoerd, onder andere door middel van handmatige reparaties, injectiewerk en/of betonspuitwerk. Als basismaterialen worden PCC-mortels (mortels op basis van cement) toegepast. Daarnaast wordt, indien nodig, gewerkt met ECC-mortels (mortel op basis van kunsthars). Voor een duurzame afdichting en bescherming kan na reparatie een coating worden aangebracht.                 

Deze reparaties worden volgens de laatste CUR-aanbevelingen uitgevoerd,overeenkomstig de voorschriften en adviezen van de betreffende materialenleveranciers.

PARKEERDEK KARPERTON ALKMAAR

Ontwerp en realisatie van deze website door: Bandwerk internet- en reclamebureau